Za. 3-11: Debby Petter in Theater Concordia

Haastrecht – Zaterdag 3 november om 20.15 uur treedt Debby Petter op met de voorstelling ‘In mijn hoofd’ in Theater Concordia in Haastrecht. In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. Heel veel. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer. Het gaat om grote leugens. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk.

De voorstelling is geregisseerd door Koen Wouterse. De teksten van dit monoloog zijn geschreven door Debby Petter. Debby Petter was een aantal jaren werkzaam in het onderwijs, waarna ze voor de televisie koos. Eerst werkte ze voor de Amsterdamse zender AT5, daarna presenteerde ze twee seizoenen bij de KRO het programma Spoorloos, waarna zij zes jaar lang nieuwslezeres was bij zowel het NOS Journaal als het Jeugdjournaal.

In 2002 richtte Debby samen met Suzette Wyers Stichting Metakids op en was van 2006 t/m 2015 voorzitter. Sinds 1 januari 2016 maakt zij deel uit van het comité van aanbeveling.

Advertisements

Samen met de actrice Wivineke van Groningen speelde Debby in 2009 de eenakters Hexen en Mijn Man van Youp van ’t Hek. Ook was zij te zien als een van de vrouwen in de theaterhit Zadelpijn en ander damesleed naar de bestseller van Liza van Sambeek. Deze voorstelling werd genomineerd voor de Toneel Publieksprijs 2011. Debby speelde ook in Zadelpijn 2 (2012/2013).

Debby Petter is op zaterdag 3 november om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à 15 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

03-11-2018 09:00