Za. 29-12: Multiculturele dansavond voor vrouwen in Haastrecht

Al Madafeh internationaal vrouwencafé organiseert voor de tweede keer een multiculturele dansavond voor vrouwen. De feestelijke avond vindt plaats op 29 december, van 18.00 tot 22.00 uur bij Sekieta in Haastrecht. De avond wordt georganiseerd door een groep vrouwen uit Haastrecht, Bergambacht en Gouda.

“Al Madefeh is Arabisch voor De Ontmoeting”, legt Ghada uit. “En dat is dan ook precies waar we voor staan. En Internationaal vrouwencafé geeft aan dat deze avond vrouwen van allerlei nationaliteiten welkom zijn.” Gastvrouw Laura “We bieden graag gelegenheid aan vrouwen om lekker te komen dansen. Heb je een favoriet muzieknummer uit je land? Mail deze vooraf of neem je cd of USB stick mee. De locatie Sekieta biedt een gemoedelijk sfeer waar mensen zich snel thuis voelen.”

“Er zijn heerlijke Syrische hapjes, maar natuurlijk ontbreken de Krimpenerwaardse boerenkaas en de oliebollen niet. We schenken Arabische en Hollandse koffie en je kunt een henna versiering op je arm laten maken”, vult Yara aan. “Dansen is een prachtige manier van ontmoeten zonder dat woorden nodig zijn. Vrouwen die houden van de sfeer maar niet van dansen, zijn natuurlijk ook van harte welkom.”

Advertisements

Safaa: “Vorig jaar was de eerste Al Madafeh avond. Het was heel gezellig. Dit jaar help ik graag mee met organiseren. Ik heb mijn buurvrouw en mijn schoonzussen al uitgenodigd. We hebben er zin in!”

Datum: zaterdag 29 december van 18.00 tot 22.00 uur
Locatie: Studion Sekieta, Hoogstraat 162a in Haastrecht
Entree: 2,50 euro
Voor wie: vrouwen uit Krimpenerwaard en Gouda en omgeving, 12+
Voor meer info of vragen: Marielle Azim: info@azimdezign.nl of 06-14 85 10 04

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
29-12-2018 09:00