Za. 29-12: Gostores Gouda Winterfeest: Wintersale & Kinderplein

In de kerstvakantie is het gezellig shoppen bij GoStores Gouda. De winkels zijn open en op zaterdag 29 december zijn er vanaf 12.00 tot 16.00 uur diverse gratis activiteiten te beleven. Met een warme chocolademelk in de hand kijk je hoe de kinderen zich vermaken met de winterspelletjes, knuffelen met Olaf en Elsa of een ritje maken in de GoStores Gouda kindertrein.

Kom op de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw geweldige koopjes scoren. Tijdens de kerstvakantie is er natuurlijk aan de kinderen gedacht. Over het terrein rijdt de Gostores Gouda express, een gezellig treintje voor de kinderen en daarnaast kunnen ze zich met de winterspelletjes vermaken of gaan ze samen met papa of mama van de sleebaan. En natuurlijk kun je een gratis een bekertje chocolademelk halen! Ontmoet je grote Disney vrienden en ga met ze op de foto!

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen, eten en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, MZ Meubel, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, Wereldrestaurant Atlantis. Parkeren is gratis!

Meer informatie: gostores.nl/gouda
facebook.com/gostoresgouda
instagram.com/gostoresgouda

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
29-12-2018 09:00

Advertisements