Za. 29-10: Griezelige rituelen in So What! tijdens Halloween

Elk jaar komt een groep individuen in So What! bijeen voor een duister ritueel. Met Halloween als een perfecte dekmantel. So What! nodigt iedereen zaterdag 29 oktober uit om hierbij aanwezig te zijn. De deur gaat om 22:30 uur open en de inleg is €2 voor leden en €4 voor niet-leden.

Toelichting van de groep
Verborgen in anonimiteit lopen ze door de straten, onopgemerkt en onverschrokken. Voorbijgangers onbewust van hun waren intenties, onbewust van de gruwels die verborgen liggen onder hun vermomming. Jarenlang infiltreert deze geheime genootschap zich in sleutelposities van de overheid en bedrijven. Ze veranderen de loop van de geschiedenis, zoals zij dat beamen. Beschermd door hun anonimiteit voelen ze zich onverwoestbaar en machtig. Hun gigantische netwerk van invloed verspreidt zich over de aardbol. Wat hun onverwoestbaar maakt.

Programma
Tijdens het begin van de nacht begint de communie. Wees getuige van hun rituelen van dans en de dood. Dompel jezelf onder in deze geheime genootschap en vermom jezelf in de mysteries van Halloween. Infiltreer de rangen van een eeuwenoude sociëteit en doe mee met hun rituelen. Als je durft.

Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.