Vri. 04-11: Bier uit Gouda en omgeving in So What! proeven

De Amerikaanse ska band ‘The Toasters’ staat vrijdag 4 november op het podium van So What! De deuren gaan om 21:00 uur open en kaarten kosten €6 voor leden en €9 voor niet-leden.

The Toasters is één van de meest invloedrijke ska bands die er is. De band heeft met hun, van origine, Jamaicaanse muziekstijl, al vele muzikanten en mensenmassa’s veroverd. Begin jaren 60 kwam de band overweldigend binnen in Engeland, om dit vervolgens in de jaren 80 nogmaals in Amerika te doen. Vanaf de jaren 90 gaan de bandleden de hele wereld over en wordt de muziek gekenmerkt door Reggae, Jazz, Punk en Soul. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

Advertisements