Za. 29-02: Barbra Streisand tribute in Theater Concordia Haastrecht

Petra Berger: tribute to Barbra Streisand

Zaterdag 29 februari om 20.15 uur treedt Petra Berger op in Theater Concordia in Haastrecht met de voorstelling ‘Tribute to Barbra Streisand’.

Petra Bergers stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke en Keltische domein als in de popmuziek. Petra en haar band brengen deze avond prachtige klassiekers uit het rijke oeuvre van Streisand.

Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens, en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt.

Petra’s carrière begint in 1987, wanneer zij samen met haar zus het duo Chess opricht. Haar hart gaat uit naar de wereld van de musical en daarvoor bekwaamt zij zich uitgebreid in zang, dans en acteren. Na diverse rollen gespeeld te hebben in musicals zoals Sweeney Todd, The Beauty and the Beast en The Sound of Music, start zij in 2001 met veel succes een internationale solocarrière. Ze brengt tussen 2001 en 2007 in samenwerking met Universal Music een drietal verrassende classical cross-overalbums uit. De albums bevatten speciaal voor haar geschreven materiaal gecombineerd met opvallende bewerkingen van klassieke werken. Het eerste album Eternal Woman wordt razendsnel goud en vervolgens platina. Ook in het buitenland blijft haar succes niet onopgemerkt, in diverse landen breekt Petra door met haar vernieuwende sound.

Petra Berger is op zaterdag 29 februari om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 25,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

 

29-02-2020 09:00