Za. 28-10: Opening Streekwinkel de Proeftuin

Boskoop – Ze staat te popelen om te beginnen en barst van de ideeën: uitbater Desiree Niesing, van origine een Boskoopse, viert op 28 oktober de officiële opening van haar Streekwinkel de Proeftuin aan het Boskoopse Rijneveld 153.

Voor de Boskopers wellicht bekend terrein, maar de achteloze bezoeker van de Proeftuin van Holland zal blij verrast zijn: verscholen tussen de sierheesters, rozen, coniferen en de voor het Groene Hart zo kenmerkende sloten en plassen vind je niet alleen de nieuwe winkel van Desiree, maar de bezoeker kan er ook terecht voor een heerlijk kopje thee, koffie of een versgeperst sapje in Theeschenkerij de Proeftuin. Men kan er zelfs een gezinsuitje van maken: kinderen kunnen ravotten in het Speelbos terwijl ouders een kijkje nemen in de winkel of genieten van het zonnetje, een cappuccino en de prachtige natuur.

Al sinds ze weet dat haar droom van een eigen winkel gaat uitkomen, struint Desiree markten, websites en boerderijen af op zoek naar de mooiste en verrassendste streekproducten. ‘Ik heb zelfs mijn eigen streekwinkelbroodje met een unieke receptuur!’ Ook haar passie voor natuurlijke materialen, voor planten en voor eigenzinnig speelgoed zal terug te zien zijn in de winkel: je kunt er terecht voor originele cadeaupakketjes, van babyshower tot Boskoops kerstpakket met een van de unieke planten die het terrein rijk is.

Het houdt niet op bij de winkel. Desiree geeft ook workshops en gaat deze winter al een fair organiseren. ‘Dit unieke stukje natuur biedt zo veel opties en nodigt uit tot samenzijn, ontspannen en genieten!’ Op de Facebookpagina van Streekwinkel de Proeftuin kan men de activiteiten van de winkel, vaak in combinatie met de Theeschenkerij, volgen. ‘Maar nu eerst maar eens open!’ Mensen zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen vanaf woensdag 11 oktober. De winkel is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Officiële opening Streekwinkel de Proeftuin: Zaterdag 28 oktober om 17.00 uur, Rijneveld 153 in Boskoop.