Za.28-05: Open Huis in Gouwestaete

Op zaterdag 28 mei 2016 houdt Zorgpartners Open Huis van 10.00 tot 13:00 uur in de appartementen van Gouwestaete. Tijdens het Open Huis kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in de woningen die per direct te huur zijn. Het complex is sfeervol gelegen, grenzend aan het Van Bergen IJzendoornpark. Het NS-station en stadscentrum zijn op loopafstand.

Tijdens het Open Huis leiden medewerkers van Zorgpartners de bezoekers rond door het complex en de beschikbare appartementen. Er kan kennisgemaakt worden met de diverse woonmogelijk en de mogelijkheden die het aangrenzende Gouwestein biedt, zoals een restaurant, Grand Café en deelname aan activiteiten. Het moderne wooncomplex heeft 37 driekamerappartementen met mogelijkheden voor een eigen parkeerplaats.

Bewoners van Gouwestaete kunnen gebruik maken van het Servicepakket van Zorgpartners. Dit pakket omvat diensten zoals personenalarmering en thuiszorg. Adviseurs van Zorgpartners zijn tijdens het Open Huis aanwezig om bezoekers over deze en andere diensten gericht op zelfstandig thuis wonen te informeren.

Advertisements

Aanvullende informatie is te vinden op www.zorgpartners.nl/woningaanbod.