Za.28-03: Streekmarkt in Haastrecht

Op zaterdag 28 maart organiseert de OVH (Ondernemers Vereniging Haastrecht) samen met Kaasboerderij Vlist de Streekmarkt achter het oude Raadhuis op het Marktveld in Haastrecht.

Na de zeer drukbezochte eerdere Streekmarkten, zijn er dit keer 14 kramen. Met heerlijke streekproducten uit de regio om te proeven en te kopen zoals kaas, brood, vlees, honing, jam, stroopwafels, chocolade, appeltaart, kruiden, natuurlijke creaties, kruidenwijn, wolspinnen en nog veel meer. De Streekmarkt op 28 maart is van 10.00 tot 16.00 uur.

De Mengelmoes Tuin verkoopt eigen oogst jam, gelei, geneeskrachtige kruiden, zalf en olie. Er wordt bier gebrouwen, er zijn demonstraties wol spinnen, zelfgemaakte wijn van kruiden en vruchten, ambachtelijk gemaakt brood, een chocolatier vertelt alles over chocolade. Het Streekmuseum is aanwezig met Oud-hollands snoep, huisgemaakte jam, ansichtkaarten en boeken over de streek. Robert Berger zorgt voor de muzikale sfeer op zijn piano. Midden op het Marktveld is er een mogelijkheid om koffie te drinken of om gezellig te genieten van de ambachtelijke sfeer die deze streekmarkt uitstraalt.

Advertisements

Streekmarkt Haastrecht 1