Za. 27-04: AntonRock als monument én voor goede doel

Op 27 April 2019 tijdens Koningsdag wordt er in ‘t Blok in Nieuwerkerk een benefiet concert georganiseerd ter nagedachtenis van Anton Schrammeijer, de jeugdwerker die in 2018 plotseling overleed. Tijdens AntonRock treden bands en DJ’s belangeloos op met als doelstelling een mooi festival neer te zetten zoals Anton het gewild zou hebben én geld op te halen voor de hartstichting.

Anton Schrammeijer was jeugdwerker en beheerder van ‘t Blok (en voorheen Taverna) in Nieuwerkerk. Hij was zeer geliefd in Nieuwerkerk en omstreken. Anton kwam plotseling onverwachts te overlijden door hartfalen. Om het verlies van hem een plek te geven hebben zijn vrienden het festival georganiseerd ten behoeve van De Hartstichting.

Zijn vrienden Henk Visschers, Hanneke Korsten, Hans Nieuwpoort, Rinus Keur en Anthony Priestman hebben de organisatie op zich genomen gesteund door een flink aantal vrijwilligers die hun Koningsdag opgeven voor het goede doel en uit liefde voor hun makker Anton.

Zeven band en twee DJ’s zullen belangeloos optreden tijdens dit evenement. Het evenement zal om 16:00 uur van start gaan met PooX gevolgd door Junkie and the Halo. Verder zullen Annie Wine, The Frontiers, Ricky Fits Four, The Empty Horse en I Wannabee and the Wannabees hun nummers ten gehore brengen. I Wannabee and the Wannabees zullen dit festival bruisend afsluiten.

De DJ’s: DJ JanH en DJ Rextar zullen de intermezzo’s voor hun rekening nemen gedurende de gehele avond. Samen zullen ze het festival afsluiten.

Met dank aan Slachterij Boer en Jan Baas kan ‘t Blok alle bezoekers voorzien van heerlijke burgers waarvan de opbrengst wederom aan De Hartstichting wordt geschonken. Welzijn Zuidplas verzorgt het natje voor alle vrijwilligers gedurende dit evenement en de plaatselijke Jumbo van Corné Kraan verzorgt de innerlijke mens van de bands.

AntonRock begint om 16:00 en zal rond 02:00 afsluiten. Entree bedraagt 3 euro welke aan De Hartstichting zal worden gedoneerd. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. ‘T Blok bevind zich op de IJssermanpad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

27-04-2019 09:00