Za. 26-10: Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen geeft Najaarsconcert met thema: “Music at Night”

Onder leiding van dirigent Mark van Mil spelen zij weer fraaie nummers zoals onder andere Fulco de Minstreel van Leon Vliex, dat zij ook op het Streekfestival van 2 november in het Evertshuis in Bodegraven ten gehore zullen brengen, Evening Song van C.C. Scholefield en het slow swing big band werk Moondance van de bekende Ierse singer-songwriter Van “The Man” Morrison.

Als gasten ditmaal geen zustervereniging maar een heus 4 koppig zangensemble, De Herman Singers uit Woerden (www.hermansingers.nl). Dit gezelschap bestaande uit Arie Bloemheuvel, Martijn van de Weerd, René Peters en Gijs Piet van Os zingen een religieus en niet religieus repertoire bestaande uit a capella, driestemmig maar meestal vierstemmige liederen in de Nederlandse, Duitse, Franse, Italiaanse, Kroatische, Latijnse, Oekraïense, Poolse, Russische en Zweedse taal.

In de laatste taal zingen zij onder begeleiding van OBK, het lied: ‘Gabriella’s Säng’ uit de Zweedse film ‘Sä som i himmelen’ beter bekend als ‘As it is in Heaven’.
Maar u kunt ook genieten van andere liederen.

Advertisements

U bent van harte welkom op deze wat weer een mooie avond belooft te worden.
De toegang is zoals gewoonlijk gratis. (Er zal een collecte gehouden worden voor Local Care, waarvoor de Herman Singers zingen).

Het concert vindt plaats in de PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24 te Waarder.
Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open.

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst ziet er naar uit u op dit concert te mogen begroeten!

www.obkdriebruggen.com

26-10-2019 09:00