Za.26-09: Feestelijke introductie nieuwe Volkswagen Touran

Volkswagen vindt de familieauto opnieuw uit met de nieuwe Touran. De sportief gelijnde ruimte-auto is er als vijf- en zevenzitter, biedt volop online-mogelijkheden en beschikt over de nieuwste assistentiesystemen. Dat allemaal vanaf slechts 20% bijtelling.

De compleet nieuwe Touran is nog veel ruimer dan zijn voorganger. Als vijfzitter heeft hij zelfs de grootste bagage-inhoud in deze klasse: 835 liter. De tweede zitrij is eenvoudig neerklapbaar en creƫert middels een vlakke laadvloer 1.980 liter bagageruimte. Bij de zevenzitter klapt ook de derde zitrij geheel in de vloer weg. Zo trakteert hij u en uw gezin niet alleen op relaxte zetels met een zee aan beenruimte, maar ook op een thuisbioscoop voor onderweg, multimedia connectiviteit op alle zitplaatsen, drie zones airco en nog veel meer.

De Touran maakt elke familietrip makkelijk. Hij is leverbaar met Trailer Assist dat manoeuvreren met aanhangers tot kinderspel maakt. Easy Open opent de achterklep na een voetbeweging onder de bumper. Het infotainment werkt snel en kent gratis updates voor de navigatie. Car-Net biedt online-diensten als actuele verkeers- en weerinfo. Een echte familie-optie: Media Control, een app waarmee het infotainment met smartphone of tablet te bedienen is.

GeĆÆnteresseerden kunnen kennis maken met de nieuwe Touran op zaterdag 26 september van 10.00 tot 16.00 uur bij Van Beynum Volkswagen in Gouda of op zaterdag 3 oktober bij Van Beynum Volkswagen in Woerden. Ervaar de nieuwe Touran als eerste met uw familie onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.