Za.27-02: Sprookjes komen in So What! tot leven

So What! tovert 27 februari haar asschuur om in een sprookjespaleis. De deur gaat om 22:30 uur open. Kaartjes kosten 4 euro voor niet leden en 2 euro voor leden, exclusief servicekosten.

Tijdens dit feest (So What’s upon a time), komen alle sprookjeshelden van ieders jeugd tot leven. Binnen de kasteelmuren van So What! speelt in iedere ruimte een ander sprookje de hoofdrol. In de toiletten moeten bezoekers oppassen voor zeemeerminnen en andere zeedieren. In de achterbar liggen de rovers uit Aladdin en 1001 nacht op de loer. Hier bevindt zich een lounge voor iedereen die uit wil rusten na een lange rit door de woestijn. De rest kunnen de bezoekers zelf ondervinden tijdens deze magische avond.

Met de koets naar So What!
In samenwerking met het Pijpenmuseum biedt So What! een unieke kans. Degene die de beste outfit op Facebook met de tag ‘#sospotlight’ plaatst, wordt met drie vrienden in een koets opgehaald en naar So What! gebracht. Zij worden weer thuisgebracht door een taxi. De deadline voor het plaatsen van de foto is op 22 februari.

Advertisements

Beste outfits winnen
Op de avond zelf winnen de drie personen met de beste outfit een kleine prijs. So What! maakt de winnaars op de avond zelf bekend. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.