Vrij.26-02: Indierock band Heavylight in So What!

De indierock bands Heavylight, The Great Communicators en Here Be Dragons staan vrijdag 26 februari in So What! De deur is 21:00 uur open en de bands beginnen om 21:15 uur. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom. De kaarten kosten 5 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden, exclusief 1 euro servicekosten. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

Heavylight
Heavylight speelt emotioneel en energiek tegelijk. De band maakt grote podia klein en kleine podia groot. Zij maakt gevoelsmuziek met een vleugje Muze, Kings of Leon en Pink Floyd. Tevens gaan ze covers en dubstep tijdens de set niet uit te weg. Heavylight speelt ook haar bekende single “Hey”.

The Great Communicators
Voor Heavylight staat The Great Communicators op het podium. Deze band stond in 2016 op Eurosonic Noorderslag en belooft een grote te worden binnen de indie scene. Na een zeer geslaagde Popronde in het najaar van 2014, zat de band voor lange tijd in de studio om te werken aan een waardige opvolging van de debuut EP ‘Bide Your Time’. Het nieuwe materiaal is klaar en komt de band presenteren in So What!

Advertisements

Here Be Dragons
Als eerste betreedt Here Be Dragons het podium. Deze band is live een belevenis; intens en meeslepend. Een refrein wat je niet meer uit je hoofd krijgt of omver geblazen worden door een allesvernietigende climax. Het overkomt iedereen bij Here Be Dragons. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.