Za. 26-01: Workshops beeldend werken in tijden van verandering

Inloophuis Haaglanden, voor wie geraakt is door kanker, biedt maandelijks op zaterdagochtend de workshop ‘beeldend werken in tijden van verandering’ aan.

Socrates zei in het oude Griekenland: “Het geheim van verandering is om al je energie te richten, niet op het bevechten van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe.” Dit is nog altijd waar. Soms hebben we bij het nieuwe, bij veranderingen, nog geen woorden voor wat er zich aandient. Door te schilderen, tekenen, boetseren of andere creatieve bezigheden die bij je passen, kan je soms makkelijker uitdrukking geven aan wat er zich in je afspeelt. Voor deze workshop hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen.

Wanneer
Op de zaterdagen 26 januari, 23 februari, 23 maart en 20 april van 10.00-12.30 uur. Je bepaalt zelf wanneer je wilt meedoen.

Advertisements

Voor wie
Voor mensen die kanker hebben (gehad) én hun naasten.

Door wie
Beeldend begeleider Hilde Engelen ondersteunt je graag bij jouw proces van beeldend werken.

Kosten, aanmelden en locatie
De workshop kost 5 euro per keer. Bel voor meer informatie of voor opgeven: 070 308 06 54 of mail naar info@inloophuishaaglanden.nl. Ons adres is Mexicosingel 52, Den Haag. Parkeren is gratis, tram 16 en bus 37 stoppen vlakbij het Inloophuis.

26-01-2019 09:00