Za. 23-9: Najaarsmarkt GoStores Gouda

Gouda – Met onder meer demonstraties en optredens van verenigingen en instellingen, op zaterdag 23 september van 10.00 tot 16.00 uur. De najaarsmarkt wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging GoStores Gouda.

De najaarsmarkt staat vol met kunst, sport, spel en cultuur. Tijdens deze dag presenteren verenigingen, instellingen en organisaties uit Gouda en omgeving zich op deze najaarsmarkt. Zo kan men onder meer een kijkje nemen bij de kraampjes en demonstraties van Batuque Capoeira Holland, Studio Da Danza en de Langlaufvereniging. En wat te denken van een ritje te paard bij de kraam van Ruiterclub Bloemendaal.

Speciale gasten zijn jiujitsuka’s Boy Vogelzang en Aafke van Leeuwen Deze topsporters uit Gouda staan nummer 1 en 3 op de wereldranglijst jiujitsi. Zij geven verpletterende jiujitsu demonstraties en organiseren twee clinics voor kinderen.

Van 12.30 tot 13.00 uur zijn er clinics judo voor kinderen en van 13.30 tot 14.00 uur zijn er clinics jiujitsu voor kinderen. Voor deze clinics hoeft men zich niet in te schrijven. Kom en doe mee! Deelname is gratis. Daarnaast kunnen kinderen zich lekker uitleven op het grote springkussen.

De toegang tot de markt is gratis. Bezoek ook de winkels en profiteer van leuke nazomerse aanbiedingen. Over GoStores Gouda.

Bij GoStores Gouda vind je alles voor je huis, tuin en vrije tijd. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beter Bed, Beddenreus, Pronto Wonen, Henders & Hazel, Xooon, Kwantum, Prestige Meubel, Profijt Meubel, Prominent, Carpetright, Flooroutlet, Vrijbuiter, Bruynzeel Keukens, Superkeukens, Gamma, Restaurant Wereld Atlantis en lunchroom Go-In. GoStores Gouda is gevestigd aan het Elburgplein in Gouda, afslag 11 (Goudse Poort). Parkeren is gratis. Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda