Za. 23-6: Open dag bij manege Het Paardendal in Waddinxveen

Shetland Pony Roaming Free In The New Forest

Waddinxveen – Vind jij paarden ook zo leuk? Kom dan op zaterdag 23 juni bij manege Het Paardendal en Zorgmanege Grenzeloos kijken tijdens de open dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er van alles te doen, de koffie en verse stroopwafels staan klaar.

Van 9.30 tot 12.30 uur worden er lessen gegeven aan kinderen en volwassenen, zowel met als zonder beperking. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij deze lessen. Vanaf 13.00 uur zijn er proeflessen en kun je ervaren, hoe leuk en gezellig paardrijden is; deze zijn voor kinderen en volwassenen, deelname kost 5 euro. Je kunt pony’s knuffelen en er zijn spelletjes te doen met en zonder pony, deelname 3 euro.

Heb j een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Lijkt het je leuk om regelmatig contact te hebben met paarden en dieren te verzorgen? Kom dan een kijkje nemen achter de schermen van Zorgmanege Grenzeloos en ervaar wat het contact met een paard met jou doet.

Advertisements

Manege Het Paardendal biedt paardrijlessen aan voor valide en mindervalide mensen. Ook voor pensionstalling ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar leuke en verantwoorde dagbesteding voor jezelf of een naaste? Dan kun je terecht bij Zorgmanege Grenzeloos.

Manege Het Paardendal en Zorgmanege Grenzeloos zijn gevestigd aan Noordkade 108 in Waddinxveen. Voor meer informatie zie www.hetpaardendal.nl of www.zorgmanegegrenzeloos.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
23-06-2018 16:01