Za.23-04: Afrikaanse avond in Theater Concordia

Zaterdag 23 april organiseren Theater Concordia, Haastrechtse Kring en Wereldwinkel Haastrecht een Afrikaanse avond in Theater Concordia. De band Baoema treedt op, er is een dansact, een workshop djembé en er zijn Afrikaanse producten te koop. Ook de catering is afgestemd op de avond: u kunt drankjes en hapjes in Afrikaanse sfeer bestellen.

Baoema brengt Afrikaanse muziek met twee gitaren, basgitaar en meerstemmige vocalen. Dit alles wordt ondersteund met drums, sabar en djembé. Een dansact maakt het optreden compleet. Met leadzanger/frontman Basile Maneka die groot gevoel heeft voor performance is elk optreden van Baoema een feest. Swingend en sprankelend. Muziek om naar te luisteren en om op te dansen. Melodisch en ritmisch, vrolijk en troostrijk, traditioneel en van het hier-en-nu. Een rijke vorm van muziek.

Baoema bestaat uit:
Basile Maneka Lukadi- zang/gitaar
Moussé Pathé – Percussie (sabar en djembé)
Marcello Roosenstein- gitaar
Oeds Bouwsma- basgitaar /zang
Dramana Diarra- drums/ zang/ ngoni

Advertisements

Het optreden van Baoema begint zaterdag 23 april om 20.15 uur. De deuren van Theater Concordia zijn vanaf 19.30 uur geopend. Na afloop geeft leadzanger Basile Maneka een gratis djembéworkshop in Grand Café Concordia. De Wereldwinkel Haastrecht is aanwezig met Afrikaanse producten.

Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl of te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.