Ma.25 & Di.26-04: Voetbaldagen in meivakantie van De Complete Techniek

Tijdens de meivakantie organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek weer voetbaldagen voor jeugdspelers in Gouda en Alphen aan den Rijn. Er is een 4 daags- en 2-daags- programma. In Gouda wordt getraind op 25 en 26 april en 2 en 3 mei, in Alphen op 28 en 29 april. Er wordt 5 uur per dag getraind. Inschrijven kan via de website www.decompletetechniek.nl
Tijdens deze week staat plezier voorop, maar kinderen maken ook een grote stap in hun voetbalontwikkeling. Het programma bestaat uit techniektraining, spelvormen, loopcoördinatie, partijvormen, voetbalcircuit en natuurlijk een toernooi.
Kinderen ontwikkelen een betere voetbalcoördinatie en snelheid; verbeteren de basistechnieken passen, aannemen en afwerken onder druk van een tegenstander. Daarnaast leren ze aanvallen, verdedigen en omschakelen binnen afwerkvormen en partijspelen. En natuurlijk zijn er ook leuke spelvormen zoals voetvolley, penalty-king en dropkikker.
Alle jeugsdspelers uit de regio vanaf 6 jaar zijn van harte welkom. Het maakt niet uit bij welke vereniging ze spelen en ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom. Het 4-daagse programma kost 99 euro, het 2-daagse programma kost 59 euro. Inclusief lunch. In Gouda wordt getraind op het complex van Jodan Boys (25 en 26 april) en Olympia (2 en 3 mei) en in Alphen aan den Rijn bij Alphense Boys (28 en 29 april). Aanvangstijd is 9.30 uur, eindtijd 15.30 uur.
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat 10 jaar, werkt in vooral in West- Nederland, geeft voetbalcursussen, organiseert voetbalevenementen en ondersteunt bij voetbalverenigingen kader, trainers, keepers en trainers .
De Complete Techniek bestaat 10 jaar, is gevestigd in Alphen aan den Rijn en eigendom van Dennis van den IJssel. Eerder trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, in bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.