Za. 22-06: Ars Musica Koorschool en Meisjeskoor verzorgen traditionale Evensong in de Hervormde Kerk te Haastrecht

Koor C en D van de Koorschool en het Meisjeskoor van Ars Musica zullen op 22 juni 2019 een Choral Evensong verzorgen in de Hervormde Kerk te Haastrecht. Onder leiding van Marjon van der Linden zullen de koren een verrassende muzikale bijdrage verzorgen, waarbij Gerben Budding als organist optreedt.

De traditie van de Choral Evensong is overgewaaid vanuit het Verenigd Koninkrijk. Daar klinkt dagelijks in vele kerken een gezongen avondgebed. Veel componisten hebben in de loop der tijd kerkmuziek geschreven, bedoeld voor Evensongs. Tijdens deze Evensong zult u muziek horen van componisten als Philip le Bas, Jill Knight en Gerben Budding.

De Evensong op zaterdag 22 juni begint om 20.00 uur in de Hervormde Kerk te Haastrecht, Kerkplein 9. Meer informatie kunt u vinden op www.arsmusica.nl. Er is geen entreeprijs verbonden aan de Evensong, maar wel zal er een collecte zijn ter bestrijding van de onkosten. Vanwege het beperkt aantal plaatsen in de kerk adviseren we u vooraf plaatsen te reserveren via onze website.

Advertisements

22-06-2019 09:00