Za. 22-04: Vogelexcursie met A Rocha Groene Hart

 

Op zaterdag 22 april houdt A Rocha Groene Hart een vogelexcursie in de vogelrijke Eendragtspolder nabij Zevenhuizen. Jong en oud zijn welkom. Onder leiding van twee enthousiaste vogelaars, Daan Stout en Peter Dijkstra, trekken we dit gebied in. Zij nemen hun krachtige spottingscopes mee, zodat we vogels vlijmscherp van dichtbij kunnen zien. Neem zelf ook een verrekijker mee. Voor de kinderen hebben we determinatiekaarten.

De Eendragtspolder is aangelegd voor de waterberging en is een belangrijk natuur- en recreatiegebied. Veel weide- en rietvogels zijn in april weer teruggekeerd in hun broedgebied.

Advertisements

We starten om 9.30 uur op de parkeerplaats Middelweg 3 in Zevenhuizen eindigen rond 11.00 uur. De kosten zijn €2,50. Wie wil kan vanuit Gouda met ons meerijden. Bel ons erover als je dat wilt. Wij zorgen weer voor koffie, thee, fris en iets verantwoord lekkers. Neem wel je eigen mok mee. Meld je aan op groene.hart@arocha.org. Informatie vragen kan bij Janneke Bregman (0640121574) of Peter Dijkstra (0643536693). Kijk ook eens op www.arocha.nl.