Za. 21-09: optreden QueenMedia

Queen fans opgelet!! Op zaterdag 21 september treedt QueenMania op in Flora Boskoop. In 2014 stonden zij al eerder op de bühne in Flora. De Italiaanse tribute band QueenMania geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Al geruime tijd is deze magistrale Queen Tributeband zeer succesvol!

Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van QueenMania, zal het even zijn alsof Freddie zelf wederom op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen hits; “We Are The Champions”, “We Will Rock You”, “Radio Gaga”, “I Want To Break Free” en natuurlijk “Bohemian Rhapsody”!

Met talrijke en buitengewoon geslaagde tour optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, en in Engeland, het thuisland van Queen.

Advertisements

Hoe gaaf is het dus dat QueenMania op 21 september opnieuw optreedt  in Flora Boskoop!

Wil je een avond genieten van de bijzondere Queen sound koop dan nu je entreekaart via www.floraboskoop.nl/agenda. Entree is € 17,50 (excl. fee) en € 22,50 aan de deur. Toegang is 18+, deur open 21.00 uur.

21-09-2019 09:00