Lodewijk Asscher winnaar Debatprijs APB 2019

Het Nederlands Debat Instituut heeft Lodewijk Asscher uitgeroepen tot de beste debater van de Algemene Politieke Beschouwingen 2019 en daarmee tot winnaar van de Debatprijs.

 

Juryvoorzitter en directeur debatinstituut, Roderik van Grieken: ‘uit het hoofd hield Lodewijk Asscher een herkenbaar en meeslepend verhaal dat goed te volgen was. Tijdens zijn interrupties was hij slim in het kiezen van zijn woorden en handig op zoek naar samenwerking’.

Advertisements

In tegenstelling tot vorig jaar, werd er dit jaar goed naar elkaar geluisterd en werd iedereen serieus genomen. De toon van het debat was totaal anders. Er werd ècht naar een oplossing gezocht om met elkaar samen te werken. Natuurlijk zaten er ook stevige momenten tussen in het debat, maar dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. Rob Jetten viel ook heel erg op in het debat. Hij kwam heel rustig en ontspannen over en had goede vragen

Het doel van de prijs is dat men aandacht vestigt op het maatschappelijk belang en de waarde van een goed politiek debat voor de samenleving.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

20-09-2019 10:35