Za. 20-05: Popkoor “Deelite” geeft gratis optreden in Malle molen Gouda

Een Duister Land, zeven maal honderd jaar hier vandaan, waar mensen honger lijden en kinderen worden belaagd door wolven, jagers en boze stiefmoeders. Welk lot staat Doornroosje, Sneeuwwitje, Assepoester, Roodkapje en Peter Pan te wachten?

Dit alles ziet u tijdens een GRATIS sprookjesachtig optreden van popkoor Deelite op zaterdag 20 mei 2017 in de Malle molen aan het Uiverplein te Gouda. Deze voorstelling is bedoeld voor een volwassen publiek.

Een muzikaal sprookje, verteld door Noortje Kruijk en gezongen door Vocalgroup DeeLite. Met liedjes van The Andrew Sisters, Ruth B., The Beach Boys, Kate Bush, Foreigner, Phil Lynnot, Racoon en Stevie Wonder.
Zang: Karin Graalman, Noortje Kruijk, Els Manuputtij, Nina Rulkens, Evelyn Scheltinga, Heleen Vermeulen en Arno de Vlaming.

Advertisements

Er zal op 20 mei 2017 tweemaal een gratis optreden verzorgd worden op een unieke historische lokatie van de Malle molen aan het Uiverplein te Gouda. Te weten om 14:30 uur en 15:30 uur.
Het geheel zal worden omlijst met enkele kunstwerken (foto’s) van de Goudse kunstenaar Merel Jansen! Zij studeert aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Locatie: 1e Moordrechtse Tiendeweg 3 , 2802 AB GOUDA
(te bereiken via het Uiverplein)