Za. 20-05: Open dag Dierenopvangcentrum Gouda

Op zaterdag 20 mei opent Dierenopvangcentrum Gouda van 11:00 tot 16:00 uur haar deuren voor publiek. Op deze open dag kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen en vertellen medewerkers en vrijwilligers u alles over het Dierentehuis en de Dierenbescherming.

Om 11 uur worden de nieuwe mascottes van het Dierentehuis Lobbes en Sofie onthuld. Hun avonturen zijn nu al te lezen op de facebookpagina van het Dierenopvangcentrum Gouda.

Op een heuse ‘dogwalk’ showen de plaatsbare honden hun mooie vacht! Om 11:30, 12:30, 13:30 en 15:00 uur doen zij hun best om zich van hun beste kant aan u te laten zien.
Altijd al willen weten welke kat goed bij uw persoonlijkheid en levensstijl past? Het Dierentehuis werkt met het programma ‘Meet Your Match’. Op deze dag krijgt u de kans om erachter te komen welke type kat bij u past: een stille liefde, een kameraad of misschien wel een feestbeest?

Advertisements

Naast een heuse dierenambulance waarin voorlichting wordt gegeven en de Werkgroep Zwerfkatten die hun werkwijze presenteren, is er een speel-o-theek waarin u uw eigen hond kan uitdagen met wat denkwerk.
Ook kinderen hoeven zich natuurlijk niet te vervelen, er is een speurtocht door het Dierentehuis uitgezet. Daarnaast is er een ‘Oud Hollands’ spellen parcours en er kan naar harte lust gekleurd en geknutseld worden.

Er zijn natuurlijk leuke kramen met zelf ontworpen spulletjes, mokken en t-shirts in het teken van de dieren, gadgets van de Dierenbescherming en op deze dag ontbreekt het unieke Lobbes en Sofie servies natuurlijk niet! Natuurlijk is er een loterij en nog veel meer…

Een leuke informatieve dag voor jong en oud. En misschien ontmoet u wel een nieuwe huisgenoot!

Meer informatie over het Dierenopvangcentrum Gouda op https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-gouda