Za. 2-9: Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Rijswijk – De zomer is bijna voorbij. Nu iedereen zijn hart weer heeft kunnen ophalen op de vele (buitenlandse) buitenmarkten neemt de Neuzelbeurs graag het stokje weer over. Op 2 en 3 september beginnen wij weer met een nieuw beursseizoen en je bent van harte welkom om hier bij te zijn.

In de overdekte beurshal Bakkerij 2 van De Broodfabriek wordt de Neuzelbeurs met circa 300 kramen opgebouwd. Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.
Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD in Rijswijk
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur
Websites: www.neuzelbeurs.nl of www.de-broodfabriek.nl