Za. 19-5: Concert Groot Mannenkoor Midden-Nederland in Woerden

Woerden – De dirigent Martin Mans is onlangs gestart met een nieuw mannenkoor op projectbasis, het Groot Mannenkoor Midden-Nederland. Ruim honderd zangers uit het midden van het land hebben zich ingeschreven en hard gerepeteerd in hun repetitielocatie in Waarder om klaar te zijn voor het concert op zaterdag 19 mei in Bonaventurakerk in Woerden. Een gevarieerd programma is ingestudeerd en wordt muzikaal omlijst op het kerkorgel.

Het repertoire bestaat uit bekende geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populaire muziek en begint met ‘Majesty’. Daarna volgt een samenzang. De afsluiter is het bekende werk ‘Dank sei dir Herr’ waarin nog een keer alles gegeven wordt. De jonge, getalenteerde organist Mark Brandwijk zorgt voor de begeleiding en speelt bovendien enkele improvisaties. Martin en Mark zijn muzikaal uitstekend op elkaar ingespeeld wat zorgt voor een mooi gestroomlijnd programma.

Het concert vindt zaterdag 19 mei plaats in de Bonaventurakerk, Rijnstraat 56 in Woerden. Aanvang 14.30 uur. De entree is 15 euro, bij reservering online 12,50 euro. Voor leden PCOB/KBO/ANBO is de entree 11 euro en voor kinderen t/m 11 jaar 5 euro. Reserveren kan via www.martinmans.nl of 06-25 39 19 03.

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

19-05-2018 13:18