Za.19-12: Volop Kerst in Winkelcentrum Bloemendaal

Winkelcentrum Bloemendaal is helemaal in kerstsfeer. Nadat vorig weekend het ROM koor Christmas Carols ten gehore bracht, zijn het aankomende zaterdag de Kerstmis Swingmasters die voor muzikale gezelligheid zorgen. Dit trio is zaterdag 19 december in het winkelcentrum aanwezig en speelt hedendaagse en bekende kerstklassiekers voor het winkelend publiek. Als geen ander brengen zij swingende dixielandmuziek ten gehore en zoeken daarbij nadrukkelijk contact met het publiek. Verzoeknummers of meezingen wordt dan ook op prijs gesteld!

Ook is de Sneeuwvrouw aanwezig. Zij `dwarrelt` door het winkelcentrum en brengt een ode aan de mooie wintermaanden. Op haar dwarsfluit speelt ze de meest romantische muziek uit alle windstreken. Op haar sleetje staat een kerstboom met kerstkransjes voor de allerkleinsten en met een beetje geluk laat de Sneeuwvrouw het ook nog even sneeuwen in winkelcentrum Bloemendaal.

Op zondag 20 december a.s. is er een gezellige Kerstmarkt in Winkelcentrum Bloemendaal. Op deze markt vindt u kramen van eigen winkels uit het winkelcentrum en van externe ondernemers. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom in Winkelcentrum Bloemendaal om te genieten van lekkere proeverijen en de profiteren van leuke aanbiedingen. Laat u inspireren op het gebied van mode, gerechten, cadeaus en kerstartikelen tijdens deze sfeervolle koopzondag. Vanzelfsprekend zijn ook de meeste winkels geopend, zodat u volop gelegenheid heeft om uw kerstcadeaus te kopen.