Di.22-12: Kerstconcert van Iris Kroes in VEG in Gouda

Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland, is dezer dagen al volop in de kerstsferen en bezig met de voorbereidingen van haar Warm Winter Feelings kerstconcerten. Vorig jaar waren deze intieme kerstconcertjes een groot succes en ze waren dan ook snel uitverkocht. Iris heeft voor deze kerstperiode weer een zestal prachtige locaties uitgekozen. Dinsdag 22 december zal ze een Warm Winter Feelings Concert geven de VEG in Gouda. Kerk open om 19.30 uur, aanvang voorstelling 20.00 uur.

Tijdens dit concert zal ze, zichzelf begeleidend op haar harp, een aantal kerst klassiekers zingen waaronder Have yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow. Maar ook het ontroerende Love is Christmas van Sara Bareilles zal voorbij komen. Deze, en andere kerstsongs heeft ze tevens opgenomen in de studio voor haar kerstalbum met de titel Christmas Feelings. Het album is op 15 november jongstleden uitgebracht. ‘Tijdens de kerstperiode ben ik op mijn gelukkigst. Familie, liefde en ‘mienskip*’ zijn erg belangrijk voor mij in deze tijd, dat zijn toch de belangrijkste dingen van het leven’ aldus Iris Kroes.
Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Ruim 4 miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland in januari 2012 winnen. Sindsdien is haar leven een achtbaan waarbij ze veel optreedt in binnen- en buitenland en haar leven in het teken staat van muziek.
Dinsdag 22 december
de VEG, Turfmarkt 23-25, Gouda
kerk open 19.30 uur / aanvang voorstelling 20.00 uur
Tickets voor dit concert kunt u digitaal reserveren via www.iriskroes.com U kunt ook een mail sturen naar info@novastarmanagement.com,
maar reserveert u liever telefonisch dan kunt u bellen naar 06-511 47774.