Za.19-09: Start Sterrenplan

Zaterdag 19 september om 12.45 uur start weer een nieuw Sterrenplan seizoen. Het Sterrenplan is een onderdeel van BZ&PC waarbij kinderen van 5 t/m 9 jaar op een speelse manier oefenen voor wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Iedere training wordt ook altijd afgesloten met een leuk spel. Na gemiddeld 7 trainingen volgt een toets waarbij alle kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben. En na afloop van de toets ontvangen ze een certificaat en een sticker voor op de Sterrenplan poster. In totaal zijn er 4 toetsen.

De training gebeurt in kleine groepjes, met twee trainers per groepje. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht. Ook doen de trainers de oefeningen in het water voor en helpen zij de kinderen in het water. Het is voor kinderen dus erg laagdrempelig om aan het Sterrenplan mee te doen. Tijdens de trainingen staat het plezier voorop. Het Sterrenplan seizoen loopt van 19 september 2015 t/m medio juni 2016. De kosten zijn € 65,- voor een heel seizoen. Naast de Sterrenplan trainingen worden er voor de kinderen ook nog verschillende extra activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld spelletjesmiddagen en kinderdisco.

Wil je ook het Sterrenplan volgen, kom op zaterdag 19 september van 12.45 uur tot 13.30 uur naar Zwembad De Kuil. Voor meer informatie kun je op zaterdag 12 september terecht in onze kraam op de Verenigingenmarkt.
Of mail naar sterrenplan@bzpc-bodegraven.nl of kijk op www.bzpc-bodegraven.nl.