Za.19-03: Cabarettalent Kiki Schippers in Theater Concordia

Zaterdag 19 maart speelt aanstormend cabarettalent Kiki Schippers ‘Wie kijkt?’ in Theater Concordia. Kiki Schippers won eind 2014 de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cabaretfestival Cameretten. Eerder dat jaar werd ze tweede tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd en in 2013 stond ze met haar muzikanten in de finale van het Leids Cabaret Festival.

Voorstelling ‘Wie kijkt?’
Kiki ziet u graag. Gewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood gaat ze op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Hartstochtelijk en kwetsbaar vertelt ze over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid.

Jury Leids Cabaret Festival:
‘Kiki Schippers heeft alles wat je als cabaretière zou willen hebben. Een theatraal lijf, een prachtige stem, een geweldige timing en het vermogen de ziel te kunnen raken.’
NRC: ****

Naast de theatertour schrijft Kiki Schippers liedjes, columns en sketches voor de radio (Druktemakers NPO1 / Spijkers met Koppen NPO2 / Andermans Veren NPO5).

De voorstelling ‘Wie kijkt’ van Kiki Schippers begint zaterdag 19 maart om 20.15 uur. Kaarten (à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).