Za.18-07: Afsluiting So What: African Sunset

De wereldreis en daarmee ook dit seizoen komt voor So What! tot een einde. Op zaterdag 18 juli sluit het poppodium het seizoen met een Afrikaans feest af. De deur gaat om 22:30 uur open en kaarten kosten €3 voor leden en €5 voor niet-leden.

So What! kijkt op een mooi seizoen met veel variatie terug. Met namen als Cookachoo, 4Tuoze Matroze, Tim Akkermans, Jan Jaap van der Wal, Pieter Jouke en Mr. Polska is het een seizoen om trots op te zijn. En niet alleen de mooie namen zijn iets om op terug te kijken. Zo had So What! ludieke avonden met een ballenbak tijdens het 30+ feest, broodjes van Bollie Beenham, beerpong en nog veel meer. Komend seizoen belooft alleen nog maar mooier te worden met onder andere Lebbis, Hef en wederom een 30+ feest. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

Zomersluit
Op zaterdag 18 juli sluit So What! haar seizoen af om vervolgens op zaterdag 29 augustus weer feestelijk te openen. Het poppodium gaat niet voor niks dicht. Tijdens de zomersluit zijn de vrijwilligers bezig met groot onderhoud aan het pand. Wellicht zijn er volgend jaar meer handjes die komen helpen. So What! is namelijk hard op zoek naar vrijwilligers voor het eetcafé, het organiseren van themafeesten en nog veel meer. Geïnteresseerden kunnen een e-mail naar vrijwilligers@so-what.nl sturen.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.