Za.18-04: Grachtenconcert in Oudewater

Zaterdag 18 april a.s. om 19.00 uur begint het Grachtenconcert in en rondom het centrum van Oudewater. Stichting Oudewater 750 jaar Stad organiseert deze muzikale avond met spetterende optredens voor jong en oud. Op zeven verschillende locaties langs de grote Gracht en in de haven van Oudewater zorgen diverse bands, koren en DJ’s voor een gevarieerd, muzikaal programma. Het Grachtenconcert is gratis toegankelijk en dè gelegenheid om een bezoek te brengen aan het oudste stadje van het Groene Hart!

Eerste klanken al om 16.00 uur!

Zaterdag 18 april vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom op de Markt in Oudewater. Op deze sfeervolle locatie wordt het publiek al opgewarmd voor de avond met een optreden van The Busquito’s. Zij spelen een aanstekelijke mix van virtuoze swingende muziek met wervelend en vrolijk entertainment!

Sfeervolle avond

Vanaf 19.00 uur starten alle optredens en is de speciale Grachtenconcert route te volgen langs de 7 verschillende podia. Een plattegrond met de locaties vindt u op www.oudewater750jaar.nl. Op deze locaties kunt u heerlijk luisteren, kijken en meezingen langs de waterkant in een sfeervolle omgeving. De route leidt u langs alle podia met een zeer gevarieerd aanbod van twee bands en/of artiesten per locatie. Op alle locaties is wat lekkers te eten of te drinken verkrijgbaar.

Over Oudewater 750 jaar Stad
In 2015 viert heel Oudewater feest, want de stad bestaat 750 jaar!

Een unieke gebeurtenis in een unieke stad. Stichting Oudewater 750 jaar Stad organiseert gedurende het feestjaar van oktober 2014 tot  en met september 2015 tal van evenementen en culturele activiteiten en realiseert educatieve- en kunstprojecten. In het jubileumjaar is veel ruimte voor nieuwe en bestaande initiatieven en activiteiten van verenigingen, stichtingen, bedrijven, middenstand, organisaties en particulieren. Voor het totale programma tijdens het jubileumjaar kijkt u opwww.oudewater750jaar.nl.