Za. 18-03: Literaire avond: Hugo Borst in Haastrecht

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan heeft de Haastrechtse Kring dit jaar op haar Literaire avond een bijzondere gast: Hugo Borst.Borst is een bekend voetbalcriticus, presentator, schrijver en columnist. Hij heeft vele publicaties over voetbal op zijn naam staan, waaronder Waarom ik zo van Sparta hou en O, Louis. In 2015 is het boek Ma verschenen. Hierin schrijft hij over de (mantel)zorg voor zijn dementerende moeder en de gevolgen van haar aftakelende geest.

Met Carin Craemers kreeg hij de Machiavelliprijs 2016 voor hun manifest “Scherp op Ouderenzorg”. MA was zijn eerste roman, maar hij debuteerde reeds in 1996 met De COOLSINGEL BLEEF LEEG over de voetbalclub Feyenoord en hiermee stond hij meteen op de longlist van de literaire prijs De Gouden Uil. In 2009 won hij met het jeugdboek ALLE BALLEN OP HEINTJE de prijs voor “Het Beste Rotterdamse Boek”. Hugo Borst is ook nog columnist voor Het Algemeen Dagblad.

Het programma op 18 maart is gevarieerd. De veelzijdige Borst geeft een lezing over Ma en over zijn voetbalboeken. De speciale literaire avond is dus ook interessant voor liefhebbers van voetbal, jong en oud.

Advertisements

Locatie: Hervormde Kerk, Kerkplein 9 te Haastrecht.
Aanvang: 20.00 uur (Kerk open vanaf 19.30 uur).
In de pauze is er gelegenheid om een boek door Hugo Borst te laten signeren.

Toegang € 15,00 (donateurs Haastrechtse Kring € 12,50), jongeren tot 18 jr en CJP €7,50

Toegangskaarten
www.haastrechtsekring.nl
Judith Verkaik (kapsalon Ton Verkaik), Hoogstraat 130, Haastrecht
Diny van Velzen (Van der Voet), Kleine Haven 1, Haastrecht
via email reserveren@haastrechtsekring.nl