Za. 18-03: EEN KWAAL IS HEEL NORMAAL (30+) in So What!

Op zaterdag 18 maart staat So What! vol met 30 plussers tijdens het feest ‘een kwaal is heel normaal’. Om 22 uur gaan de deuren open. Het feest is voor iedereen boven de 18 jaar maar speciaal voor mensen boven de 30 jaar. Een kaartje kost voor de early birds 8 euro en voor de late birds 10 euro.

Deze avond staat in het teken van kwaaltjes. Iedereen heeft kwaaltjes, deze kun je loslaten of ombuigen naar iets moois. Daarom heeft deze avond praatgroepen. Ook is er de gelegenheid om een dans te wagen op de dansvloer of een drankdiscussie te voeren over andermans kwaaltje.

Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

Advertisements

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale dj-avond op het programma. Zaterdag is de clubavond. Je kunt in de achterbar gezellig aan de bar of aan een tafeltje bijpraten, maar ook dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-dj’s. Op zondag wordt het weekeinde met een driegangenmaaltijd afgesloten. Dit wordt door vrijwilligers bereid