Za. 16-9: Irishof organiseert Blind Walk

Gouda – Op zaterdag 16 september organiseert Irishof een Blind Walk. De bedoeling is om met zo veel mogelijk mensen een belevingswandeling te maken. Ziende mensen worden geblinddoekt of voorzien van een bril die een visuele beperking bevat. De Blind Walk wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor de belevingswereld van de bewoners met een visuele beperking.

Daarnaast wil Irishof hun expertise en kennis met betrekking tot visuele beperkingen onder de aandacht brengen. Zij sparen dit jaar voor een eigen goed doel: een beleving/bewegingstuin voor de bewoners en gasten van Irishof.

Meedoen?
Deelname (vanaf acht jaar) en begeleiding kost 5 euro per persoon. Deze bijdrage gaat dus (na aftrek van kosten voor de Blind Walk) naar de te bouwen belevingstuin voor bewoners en gasten van Irishof.

Aanmelden kan als duo via Cindy.boers@zorgpartners.nl Zij zal deelname bevestigen nadat 10 euro is overgemaakt op: IBAN NL10 RABO0116916400 tnv. Zorgpartners Midden-Holland, onder vermelding van Blind Walk Irishof.