Ma. 18-9: Voorlichtingsavond over Emotieregulatie

Alphen aan den Rijn – Emotieregulatie is dat je vaardigheden hebt om met je emoties om te gaan en dat je deze emoties goed kan uiten. De gratis bijeenkomst wordt gehouden in restaurant de Vrienden, Uranusstraat 500 in Alphen aan den Rijn en begint om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Veel mensen worstelen met overweldigende emoties. Het is alsof bij veel gevoelens de knop op het maximale volume staat. Dit kan komen omdat je moeilijk contact maakt met jezelf en je met je emoties. Je hebt moeite met het ordenen en begrenzen van deze emoties. Wanneer je iemand in je omgeving hebt met emotieregulatieproblemen brengt deze relatie vaak veel spanning en conflicten met zich mee.

Tijdens deze avond vertelt een ervaringsdeskundig u hoe het is om emotieregulatieproblemen te hebben en hoe hij of zij het herstel vormgeeft. Een professional vertelt over het onderwerp in het algemeen, geeft aan welk hulpaanbod er is en omgangsadviezen aan de mensen in de directe omgeving. Natuurlijk kunnen er vragen worden gesteld.

Voor meer informatie bel 071 514 74 20 of kijk op:
www.ggz-informatiepunt.nl en www.rivierduinen.nl/agenda

De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen en GGz Informatiepunt Holland Rijnland.