Za.16-05: Open huis woongroep 50+

Zaterdag 16 mei, van 13.00 tot 16.00 uur, houdt de Woongroep Olivier van Noort open huis om te laten zien hoe het groepswonen van ouderen (50+), boven het Medisch Spectrum aan de W. Barentzlaan, is. De ontvangst is in de gezamenlijke ruimte op nummer 11 gelegen aan de Olivier van Noortlaan.

De bewoners wonen zelfstandig. De 26 appartementen (bouwjaar 2008) zijn ruim en comfortabel, elk met een eigen parkeerplaats, merendeels in de ondergrondse garage. De fietsenberging zit naast de ingang aan de Olivier van Noortlaan. We beschikken over een groot dakterras, waar het goed toeven is.

Er zijn tal van gezamenlijke activiteiten en de koffie uurtjes worden goed bezocht. Let wel: niets is verplicht! In volle vrijheid wordt het nodige in overleg met elkaar en met veel plezier gedaan. Er is saamhorigheid die op vele manieren tot uiting komt.

Overweegt u naar een appartement in Gouda te verhuizen en bent u 50+, dan is het de moeite waard om te komen kijken. Als bewoners durven wij dat voluit te beweren!

Het Bestuur van de Woongroep Olivier van Noort

Voor meer informatie zie onze website: www.groepswonen-ouderen-gouda.nl