Za.16-04: Ronssehof houdt Open Huis

Op zaterdag 16 april 2016 houdt Zorgpartners Open Huis van 10.00 tot 14:00 uur in de appartementen van Ronssehof. Tijdens het Open Huis kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in de woningen die per direct te huur zijn. Het complex ligt centraal in Gouda, met het NS-station en stadscentrum op loopafstand. Diverse winkels en apotheek zijn in de buurt. Het Groene Hart Ziekenhuis ligt op een steenworp afstand.

Tijdens het Open Huis leiden medewerkers van Zorgpartners de bezoekers rond door het complex en de beschikbare appartementen. Er kan kennisgemaakt worden met de diverse mogelijkheden die Ronssehof biedt, zoals een restaurant, biljartruimte en gemeenschappelijke tuin. Deze appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, keuken, hal en badkamer. Ook zijn er mogelijkheden voor een eigen parkeerplaats.

Bewoners van Ronssehof kunnen gebruik maken van het Servicepakket van Zorgpartners. Dit pakket omvat diensten zoals personenalarmering en thuiszorg. Adviseurs van Zorgpartners zijn tijdens het Open Huis aanwezig om bezoekers over deze en andere diensten gericht op zelfstandig thuis wonen te informeren.

Advertisements

Aanvullende informatie is te vinden op www.zorgpartners.nl/woningaanbod.