Za. 16-03: Wie is de mol? winnaar Ruben Hein komt naar het EVERTSHUIS

Op zaterdag 16 maart komt Ruben Hein, de ‘Wie is de Mol’ winnaar uit 2018, naar het Evertshuis in Bodegraven. In zijn eerste soloprogramma laat Ruben aan de hand van zijn muziek en persoonlijke herinneringen met de broodnodige zelfspot zien, hoe het voor hem is om een plaat te maken.

In zijn theatertour ‘BOVENTOON’ laat Ruben Hein zien welke boventonen samen met zijn muziek zijn persoonlijke identiteit vormen. De manier waarop muziek zijn leven binnendrong, hilarische uitglijders als pianist en zanger, een hechte muzikale vriendschap die verwaterde, indringende en vormende herinneringen uit zijn jeugd; met de nodige bravoure en zelfspot laat Ruben Hein zien welke boventonen resoneren in zijn muziek en hoe ze een rol speelden bij het maken van zijn laatste plaat ‘Groundwork Rising’.

Ruben is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Linda’s Zomerweken, als winnaar van ‘Wie is de Mol?’ en vaste muzikale gast bij DWDD. Met onder andere zijn vierde langspeelplaat ‘Groundwork Rising’ en één miljoen streams op Spotify afgelopen jaar, is Ruben niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Vanaf dit jaar is Ruben ook artistiek leider en dirigent bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest.

Tickets voor deze voorstelling à € 19,50 inclusief consumptie zijn te bestellen via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa, Julianastraat 4, Bodegraven. Aanvang van de voorstelling is om 20.30 uur.

16-03-2019 09:00

Advertisements