Za. 16-03: Grote Kampeer & Outdoor Beurs Gouda bij Vrijbuiter

Op 16 & 17 maart 2019 wordt de Kampeer & Outdoor beurs met Camping Info Markt georganiseerd bij Vrijbuiter aan het Elburgplein 18 in Gouda. Voor iedereen die wil ontdekken wat kamperen te bieden heeft of nieuwe gebieden wil verkennen. Er zijn campingeigenaren en product experts om uw vragen te beantwoorden. De entree is gratis net als het parkeren.

De beurs is ideaal voor de beginnende en de fanatieke kampeerder, de echte buitenmens of de nieuwsgierige bezoeker en alles wat ertussenin zit. Deze beurs is groter en gevarieerder van opzet dan voorgaande edities en het is voor elke kampeerder een must om deze beurs te bezoeken. De Megastore is gewoon open met nieuwe collecties en speciale beursaanbiedingen, dus u kunt gelijk uw aankopen doen.

Op 40 stands tonen veelal campingeigenaren zelf de mogelijkheden op hun terrein. Er is een grote variatie aan campings, van Scandinavië tot Spanje evenals plattelands minicampings in Nederland en daarbuiten die aangesloten zijn bij bijvoorbeeld SVR, VeKaBo en de ANWB.

Advertisements

Er zijn stands van leveranciers die zelf uitleg geven over hun producten. Demonstraties van de nieuwste stoelen, slaapzakken, wandelschoenen, vrijetijdskleding, voortenten en alles wat met kamperen en buitenrecreatie te maken heeft. U kunt al uw vragen stellen aan deze experts. Buiten staat Carva Numansdorp met informatie over verkoop en verhuur van campers en caravans. Ook presenteert Mobiledrôme de ANWB camper van het jaar 2019, de Hymer.

Voor de kinderen is er vermaak, er komt een campinganimatieteam om de jeugd een gezellige dag te bezorgen. Op het gezellige horecaplein zijn lekkere vakantiemenu’s te verkrijgen, je waant je bijna in Frankrijk, Duitsland of Italië. Alle bezoekers maken ook kans op mooie kampeerprijzen die doormiddel van een in te vullen Stempelkaart kunnen worden gewonnen.

De grote Vrijbuiter Megastore van 9000m² die rond juli 2018 failliet ging is in september doorgestart door Vervat uit Rotterdam, die ook in september Vrijbuiter Zaandam en recent Vrijbuiter Roermond overnam. De afgelopen maanden heeft in de winkel van Gouda een verbouwing plaatsgevonden waardoor het een nieuwe frisse winkeluitstraling heeft.

De deelnemende campings en leveranciers, routebeschrijving en meer informatie over de Kampeerbeurs Gouda vindt u op www.vrijbuiter.nl

16-03-2019 09:00