Za.16-01: Kom tulpen plukken bij JP-Bloembinders

Het tulpenseizoen is weer begonnen. Om dat te vieren haakt JP-Bloembinders gevestigd aan de Ridder van Catsweg 323a vanaf zaterdag 16 januari in op Nationale Tulpendag met de Tulpenweken!

“Tulpen zijn echte sfeermakers die symbool staan voor het voorjaar. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren”, vertelt Jan Poels, eigenaar van JP-Bloembinders. “Die veelzijdigheid laten we graag zien. Bovendien kunnen klanten tijdens de Tulpenweken ook zelf tulpen plukken bij ons in de winkel, dat is een bijzondere beleving!”

Welke tulp vind jij het mooist?
JP-Bloembinders nodigt iedereen van harte uit om het ruime assortiment in de winkel te komen bekijken. Jan Poels: “Kies jouw favorieten en wij maken er graag een prachtig voorjaarsboeket van. Of een bloemstuk, wat jij wilt. Tulpen zijn namelijk heel veelzijdig. We verrassen je graag met de mooiste creaties.”

Tulpenweken
De Tulpenweken zijn een jaarlijks initiatief van Mijn Bloemist, het label waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot. JP-Bloembinders is deelnemer aan dit communicatielabel.