Za.16-01: Beatles Tribute in Theater Concordia

Misschien heeft u ook weer lekker meegezongen met de Top 2000? The Beatles waren daar ook dit jaar weer hofleverancier met maar liefst 41 nummers. ‘Hey Jude’, ‘the Yellow Submarine’ of ‘Help’ komen ook vast aan bod op zaterdag 16 januari in Theater Concordia in Haastrecht. Westcoast speelt daar bekende Beatles nummers, naast andere sixties en seventies muziek.

Westcoast speelt de sterren van de hemel met muziek van Beatles, Stones, Doobie Brothers, Beach Boys, Eagles, Kinks, CCR, Pink Floyd, Chuck Berry enzovoort. Elk nummer is een feest van herkenning en kan door iedereen worden meegezongen. Westcoast is een band met hart voor sixties en seventies muziek die door hun toewijding elk optreden tot een geslaagd feest maakt.

Westcoast is een viermansband, opgericht in 2002 in de omgeving van Den Haag. De mannen spelen hits uit de jaren 60 en 70. Een feest van herkenning! Dit wordt benadrukt door de instrumenten en versterkers die in die tijd gebruikt werden zodat het geheel dicht bij de 60’s en 70’s staat. Westcoast speelt elektrisch maar ook akoestisch zodat ook de folk-achtige muziek die juist zo populair was rond 1970 te gehore kan worden gebracht. Westcoast neemt het publiek mee terug naar deze belangrijke muzikale periode.

Westcoast begint zaterdag 16 januari om 20.15 uur te spelen. Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl of te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.

www.theaterconcordia.nl