Za.14-11: Sint Nicolaas Lampionnen Intocht “De Korte Akkeren”

Op zaterdag 14 november 2015 start om 18.45 uur voor de 45ste maal de feestelijke Sint Nicolaas Lampionnen Intocht “De Korte Akkeren” met muzikale begeleiding van muziekkorpsen.
De lampionnen en deelnemerskaarten a € 2,50 zijn verkrijgbaar bij Schoenhandel Swart, Bosweg 67 in de Korte Akkeren en Petshop Gouda, Bosboom Toussaintkade 24.
De route van ongeveer één uur is als volgt:
Start 18.45 uur Burg. Gaarlandtsingel, Speelbrug, Arn. Drostkade, Dr. Schaepmanstraat, Van Baerlestraat, Bosboom Toussaintkade, Van Baerlestraat, Van der Palmstraat, Da Costakade, oversteken naar Roemer Visscherstraat, Bosweg, Jan Philipsweg, Lijsterbesstraat, Woudstraat, Bosweg, Herenstraat, Const. Huijgensstraat, Nic. Beetstraat, Tollensstraat met als eindpunt , het Gezondheidscentrum in de Sacramentskerk, waar men de gelegenheid krijgt om een leuke foto te maken van Sinterklaas met kind(eren), een handje te geven en waar de Sint voor elk kindje een versnapering heeft.
Voor de ouders staat onder muzikalebegeleiding van de Zwarte Pietenband er een lekker kopje koffie of thee klaar met het kan natuurlijk niet anders een lekker speculaasje, voor de dorstige kindertjes is er een pakje drinken of een mandarijn of appel.