Za.14-03: 'Cheese Challenge' voor familiekamers GHZ

Op zaterdag 14 maart wordt door de Ronde Tafel Gouda de eerste Cheese Challenge in Gouda gehouden. De opbrengst van deze obstacle run is bestemd voor de stichting Vrienden van het GHZ en zal ten goede komen aan familiekamers in het Groene Hart Ziekenhuis.

“De Cheese Challenge wordt een mooi en uitdagend evenement voor jong en oud. De run gaat vanaf Groenhovenpark in Gouda door de weilanden richting Waddinxveen. Alles over onverhard terrein en met onderweg vele obstakels zoals bijvoorbeeld klimmuren, hooibalen, autobanden en netten.  Wij zijn trots hieraan als goed doel verbonden te zijn”, aldus Monique Bijl van de stichting Vrienden van het GHZ.

Inschrijven

Advertisements

Iedereen vanaf 8 jaar kan zich inschrijven. Naast individuele inschrijvingen kunnen deelnemers zich ook als (bedrijven)team inschrijven. Er worden 3 parcours uitgezet; een kidsrun van 3 km (vanaf 8 jaar), een run van 7 km (vanaf 12 jaar) en een run van 12 km (vanaf 16 ja ar).  Voor meer informatie of inschrijven : www.cheesechallenge.nl
Vrienden van het GHZ

Stichting Vrienden van het GHZ zet zich in om het verblijf voor patiënten en bezoekers in het Groene Hart Ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.
Voor meer informatie en lopende projecten kijkt u op www.vriendenvanhetghz.nl