Za.14-02: Een liefdevol weekend in So What!

Op zaterdag 14 en zondag 15 februari staat So What! volledig in het teken van de liefde. Op zaterdag is er een romantische clubavond voor stellen en singles en op zondag staat er een heerlijk driegangendiner klaar.

De zaterdagavond staat vanaf 22.30 uur in het teken van boutjes en moertjes. Alle mannen krijgen vanavond een boutje en alle vrouwen een moertje. Welke vrouwen en mannen lukt het om hun boutje en moertje te herenigen? Misschien komen ze tijdens deze zoektocht wel hun grote liefde tegen. Ook voor stellen zal dit een magische en romantische avond in So What! worden. Kaarten kosten 2 euro voor niet-leden. Voor leden is het gratis.

Op zondagavond is het tijd voor een romantisch driegangendiner die iedereen die dat nog niet heeft vlinders in de buik bezorgd. De deur gaat om 17.00 uur open en om ongeveer 18.00 uur wordt de eerste gang opgediend. Kaarten voor het diner kosten 6 euro. Kijk voor meer informatie op www.sowhat.nl/sowhatgouda.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

Advertisements

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.