Za. 13-1: Nieuwjaarsconcert Haastrechtse Kring

Haastrecht – Al jaren lukt het de Haastrechtse Kring om in samenwerking met het Prinses Christina Concours jonge aanstormende muzikale talenten naar Haastrecht te halen. Op dit moment is een groot deel van het programma ingevuld. We kunnen nu al zeggen dat er een optreden zal plaatsvinden waarin de harp en –verrassend wellicht voor velen- accordeon zullen worden bespeeld. Musici Sanne Bakker (1999) en Dirk Overbeek (1998) zullen het programma invullen.

Als vanouds vindt het Nieuwjaarsconcert plaats in de Hervormde Kerk van Haastrecht. In de pauze heffen we gezamenlijk het glas op het nieuwe jaar, terwijl er na afloop gelegenheid is om gezellig met een drankje en een hapje na te praten.

Het nieuwjaarsconcert vindt zaterdag 13 januari plaats in de Hervormde Kerk, Kerkplein 9 in Haastrecht. Aanvang om 20.15 uur, de kerk is open vanaf 19.45 uur. De toegang bedraagt 15 euro, 12,50 euro voor donateurs van de Haastrechtse Kring, jongeren tot 15 jaar gratis, CJP 7,50 euro. Kaartverkoop via de website www.haastrechtsekring.nl, via de mail reserveren@haastrechtsekring.nl, via Judith Verkaik, Hoogstraat 130 in Haastrecht en Diny van Velzen (Van der Voet), Kleine Haven 1 in Haastrecht.

Advertisements