Za. 13-1: Mulder & Sons in Theater Concordia

Haastrecht – Zaterdag 13 januari brengt de Goudse multi-instrumentalist en verteller Jaap Mulder samen met zijn zonen Ruben (toetsen) en David (slagwerk) verhalen van vaders en zonen in Theater Concordia. Een indringende muziektheatervoorstelling met teksten van dichters als Menno Wigman en Theodore Roethke en van Mulder zelf. De muziek bestaat uit eigen composities.

Vaders en zonen; de anekdotes in deze Nederlandstalige muziektheatervoorstelling, autobiografisch of geleend, zijn vaak herkenbaar. Herinneringen stemmen tot melancholie of ergernis, maar ook tot rebellie en vrolijkheid.

In de voorstelling van Mulder & Sons worden mooie luisterliedjes afgewisseld met virtuoze folk-pop. Het weerspiegelt de persoonlijke voorkeuren van de vader en zijn zonen. Een bijzonder muzikale voorstelling; persoonlijk en universeel, boeiend tot de klanken vervliegen.

Advertisements

Reacties naar aanleiding van het vorige programma ‘Vladimir’:
“Jaap Mulder verstaat de kunst om muziek te maken in zijn originele functie van verhalen vertellen, het vertolken van menselijke emoties en het brengen van troost.” (AD Groene Hart)
“Mulder & Sons vervat poëzie in fonkelnieuw gecomponeerde melodieën die dankzij tempowisselingen, bijzondere harmonieën en geraffineerde dynamiek ver boven het gemiddelde uitstijgen. Theatrale muziek, gespeeld op blazers, toetsen en drums.” (Mixedworldmusic)

De voorstelling Mulder & Sons begint zaterdag 13 januari om 20.15 uur. Kaarten (à 15 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia, bij Primera Herman Kok (Markt Gouda) en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).