Za. 13-04: Oldenhermanns: Unsexed

Oldenhermanns gaat in Unsexed op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de seks, drugs en rock-’n-roll van de indoorspeeltuin. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten ze de dillema’s van de millennial zien.

De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

Oldenhermanns won in 2014 als Oldenosborn Cabaretfestival Cameretten. Ze hebben een geheel eigen stijl, die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met een grote fysieke overtuigingskracht.

“Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo” (uit het juryrapport Cameretten).

Oldenhermanns begint op zaterdag 13 april om 20.15 uur te spelen. Kaarten (à € 12,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

13-04-2019 09:00