Za.13-02: De Geheime Liefdesroute Gouda

Over twee weken, 14 februari is het weer Valentijnsdag. Dit jaar valt de dag van de Liefde op zondag. Helaas is dat niet de eerste zondag van de maand en is er dus geen koopzondag in Gouda. De winkels zijn dicht die dag en om die reden is er dit jaar dan ook geen Trouwen voor één dag. De traditie gaat echter niet verloren, want volgend jaar zal naar verwachting weer groots kunnen worden uitgepakt.

Zaterdag 13 februari wordt overdag wel de traditonele geliefde Geheime liefdesroute georganiseerd. Een verrassende route door de historische binnenstad leidt de deelnemers langs veel bijzondere specialiteitenwinkeltjes waar Gouda rijk aan is. Bij iedere deelnemende winkel krijg je behalve een bijzonder Valentijnscadeautje ook het volgende adres op je route.

De Geheime Liefdesroute kan gestart worden vanaf 10 uur bij Kreatiek ’t Boefje in de Wilhelminastraat 38 en duurt zolang de voorraad strekt (max. ca. 100 deelnemers, dus wees op tijd). Zaterdag bruist de oude binnenstad, gaan veel Gouwenaars de stad in voor hun boodschappen en is de stad ook voor andere bezoekers meer dan een bezoekje waard. Uiteraard is er ook de gezellige zaterdagse warenmarkt en zijn veel straten en winkels romantisch versierd.